Nyårsambitioner

Årets,hittills, modeord verkar vara ”nyårsintentioner”. Inget fel på det ordet men nu är det så många som har använt det så så för att inte känna mig som en copycat jag tar ”nyårsambitioner” istället. Principen är densamma; att ha viljan att förbättra, eller iaf förändra, sig själv/sitt liv på ett eller annat sätt istället för att lova nåt som ändå bara rinner ut i sanden. Att ha en ambition till nåt. För många, och även för mig, handlar det om att öka sin livskvalité på ett eller annat sätt. Det här är mina fem ambitioner inför året.

 • Vara ute mer utan syfte att träna.
  Gå ut i skog och mark med enda syfte att njuta av naturen. Sitta tyst och se och lyssna på fåglar och djur, känna och lukta på flora och fauna. Fiska mer.
 • Laga/äta mat och fika ute.
  Jag murade en grill i somras och nu har jag ju köpt en Muurikka också.
  No more excuses…
 • Träna smartare.
  Med mina 367 träningstimmar förra året borde jag vara i bättre form än jag är.
  Finn fem fel liksom.
 • Sova bättre.
  Se punkten ovan.
 • Hitta en hobby som inte har ett dugg med träning att göra.
  Jag behöver kunna förlora mig i nåt annat och rensa hjärnan. Jag började faktiskt med en för nån månad sen. Jag hoppas den håller, för än så länge är det nåt jag längtar efter att göra så fort jag får tillfälle.

Var har ni för ambitioner inför 2017? Dela gärna med er i en kommentar!

3 reaktioner till “Nyårsambitioner”

 1. Min ambition är också att sova bättre. Det fungerar liksom inte att jämt vara trött bara för att det finns så mkt roligt att göra på kvällen. Så ska jag bli bättre på frukost!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *