Nytt i gallerierna

Nu har jag uppdaterat och lagt in lite nya bilder i gallerierna. Sommaren och hösten har varit produktiv, det har varit full aktivitet vid våra fågel- och ekorrmatningar. Vi har minst tre ekorrar som regelbundet dagligen besöker oss vid stugan och antalet fåglar går nog knappt att räkna. Ett tiotal arter har vi haft och en del av dom, tex Bergfinkarna har ofta kommit i dussintal.

Nu hoppas jag att vintern ska bjuda på lite nya arter och att jag kommer ut på fjället under dagtid och kan få lite variation i bilderna. På önskelistan inför vintern står naturligtvis renar, men även Ripa i vinterdräkt och Orre. Domherren får gärna komma på besök till matningen.

Lite skidfoto ska jag försöka att få till och blir det norrsken, då ska jag ut på fjället. Lite på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *