Off-pist och vägrenar

Jag hade ju tänkt att jag skulle åka så mycket röda pister som möjligt idag. Nån gång måste jag ju utmana mig så jag kan ge mig ut för svarta och inte vara så begränsad i mitt val av pister.

Nog utmanade jag mig själv alltid. Cissi och Helena släpade ut mig off-pist, inte nån längre sträcka men ändå off-pist. Vi åkte under stolsliften och in och ut i skogen. Sjukt kul och bra för tekniken. Jag är värdelös på att svänga höger av nån anledning så nu blir det till att analysera och träna. Nä. Men bra att veta och tänka på är det iaf.

Sen slog jag till och hade lite otur när jag tänkte. Vi klev av liften där det skulle finnas en svart och röd nedfart. Trodde jag. Det var två svarta. Det kom alltså lite tidigare än jag tänkt men nu har jag alltså åkt svart med mycket större framgång än jag nånsin trott. Skojsigt värre!

Jag har haft lite ont i fossingarna tidigare när jag åkt så idag slog jag till och fixade ett par formgjutna sulor till slalompjäxorna. Stooor skillnad!

Enkel process, man får stå på på ett kuddar som formas, med vaccuum eller nåt, medan man står där. Känns jättemärkligt när man helt plötsligt sjunker i kudden och känner hur materialet formas efter fötterna men som sagt vilken skillnad det blir.

Åkte väl lite portar också. Det finns en liten kort bana med automatisk tidtagning där man kan testa.

Riktigt roligt, knepigt men inte alls så svårt som jag trodde.

Jag avslutar med en liten film jag tog på vägen till Björnrike i morse där den lokala faunan gjorde entré. Dom där djuren är fan inte smarta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *