Om att byta inriktning

Imorgon är det Vemdalen Bike Challenge. Förra året kämpade jag mig till en fjärdeplats och satte då upp målet att komma på pallen i år. Hur det blir med det vete fan. Har väl inte direkt tränat ihjäl mig sista tiden om man säger och banan är riktigt tuff i år. 

För övrigt så funderar jag på nästa år redan nu. Att det blir mindre cykeltävla är nog helt klart. Eller kanske inte mindre men färre tävlingar. Det blir mer av ”äventyrskaraktär” och ”prova-nåt-nytt”. 

Vi har pratat om Jotunheimen Runt, nåt som Helena har funderat på i många år. Nåt etapplopp på MTB kanske. Det enda som, väl i stort sett, är bestämt är att jag ska springa AXA  Fjällmaraton. Det kommer att bli några skidtävlingar i vinter också. Vilka det blir återstår att se men Öppet Spår och Orsa Ski Maraton blir det nog iaf. 

Allt sammantaget betyder det ju hursomhelst att träningen kommer att bli lite annorlunda. Det kommer att bli mer fjäll- och traillöpning från och med nyss. Jag har skaffat mig Salomons SkinFit löparväst och idag kom ett paket med EXO Calf Guards. Deras SpeedCross trailskor har jag ju sen tidigare även om dom börjar bli lite slitna. 

Mer fina saker från Salomon

Mer stakmaskin, löpning och överkroppsstyrka i höst/vinter/vår. Jag har funderat på rullskidor, det är kanske dags för det nästa år?

Det är kanske dags att byta epitet från ”Cyklist” till ”Multimotionär”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *