Om att vara soffliggare

IMG_7406

Så här kan de se ut en vanlig kväll när jag försöker få ihop nåt på bloggen. Det är väl kanske inte den mest ergonomiska ställningen i världen men det är bekvämt. Jag kan liksom inte inte sitta i en soffa. Det har jag väl egentlgen aldrig kunnat utan jag hasar automatiskt ner i nån slags halvliggande ställning på rygg eller på sidan. Om jag är tvungen att sitta nån längre stund börjar det krypa i hela kroppen. Varför vet jag inte, det bara är så.

Idag har jag f.ö. haft vilodag och varit och spanat in lite nytt till stugan. Vi har egentligen inte gjort nånting sen vi köpte den, vi bara flyttade in eftersom vi köpte den med möbler och allt. Det behöver alltså piffas och bytas lite grejer och nu när vi bott in oss, och fått kläm på hur vi vill ha det, så är det väl dags att börja.

Imorrn blir det dubbla pass, ska prova Helenas 5×5-variant på lunchen och så har jag ju mitt spinningpass i morgon kväll. Jag borde ha kört fartpass löpning på lunchen idag men det glömde jag helt bort. Så kan det gå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *