Bloggens önskelista

IMG_7883

Sitter i soffan och får lite julfeeling av den faktiskt väldigt fina granen, trots att den är vit och i plast¹, och funderar över innehållet i bloggen framöver. Det florerar ju redan rätt många adventskalendrar i olika former så jag tänkte att varför inte vara lite annorlunda även om det är lite sent, december har ju redan startat.

Vad vill ni läsa om? Hur ser er önskelista på vad ni vill läsa om här i min blogg ut?
Ni får chansen att bestämma vad jag ska skriva om fram till jul. Naturligtvis måste det finnas utrymme för dom vanliga träningsrapporterna och annat jag hittar på så jag kan inte lova 22 önskebloggar (om det ens kommer så många önskningar) men nu är det fritt fram. Önska i kommentarsfältet så ska jag lägga pannan i djupa veck för att ni ska få det ni vill ha.

—–
¹Här hemma bestämmer tjejerna över julpyntet. Jag bossar i stugan, där är det äkta vara med röda kulor. 🙂

8 reaktioner till “Bloggens önskelista”

 1. Oj, en önskeblogg alltså, bra idé! Det är märkligt att när en väl får chansen så kommer en inte på vad en undrar… Men okej då. Jag har inte läst din blogg så länge så nu kanske det kommer frågor som du redan skrivit om tidigare men som jag missat, men då kanske du i så fall kan göra ett inlägg med tillbakablickar och länka till de gamla inläggen?! Håll i hatten, här kommer ett gäng ämnen så du har lite att välja mellan 🙂

  – Träningsbakgrund: Har du alltid varit en ”idrottskille” eller har du börjat träna och tävla i vuxen ålder?

  – Träningsrelaterade skador – akuta eller mer ”förslitning” – vad har du för erfarenheter av det (om du har några)?

  – Östersund, du flyttade hit för några år sedan om jag uppfattat det rätt? Vad är det bästa med Östersund och om en kom hit som turist och vill träna, vilka är dina bästa ”Östersunds-tränings-tips”

  – Här kommer en mera privat grej. Helena har skrivit om hur ni träffades och blev kära, ett mycket fint inlägg. Det vore kul att läsa om hur det var från ”din sida”.

  – Det bästa och det sämsta med cykling, löpning och längdskidor

  1. En del har jag skrivit om tidigare men det tillkommer ju läsare (hoppas jag iaf) så jag kan köra ett varv till. Tack för bra önskningar!

   1. Jag skulle önska att du skrev lite om dina spinningupplägg! Hur du tänker och lägger upp pass tex.
    Sedan om hur man tex väljer vinterdäck till cykel, lite om växelgrupper och sådant som du gjorde för längesedan!

 2. Hej
  Det kan vara lite kul om du beskriver hur du tänker planera 2016 träningsmässigt (ja annat också) och kanske jämföra med 2015 och varför du tänker som du gör utifrån jämförelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *