Ordning och reda

IMG_5487_900

Som ni minns så gnällde jag ju lite igår över att jag inte hade vettiga kläder att cykla till jobbet i nu när det äntligen blivit vinter. Helena påminde mig om att jag ju faktiskt har ett par Craft Storm skidbyxor i garderoben som jag aldrig använder eftersom dom är för varma för mig att åka skidor i. Dom hade jag ju helt glömt av så i morse åkte dom fram och tillsammans med ett par vanliga Craft underställsbyxor (inte knastjocka ullfrottéunderstället) så blev det ju perfekt.

Det har snöat lite mer inatt och nu på morgonen, så det blev lite is och snö i skägget, men fortfarande ligger det bara 5-10 cm på marken. Det finns alltså utrymme för rejält med påfyllning. Kom igen nu Bore, en halvmeter kan du väl bjussa på iaf!

IMG_5488_900

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *