Orsabajk’nNöjd med dagens lopp så sitter jag väl i farsans Foppatofflor och njuter en enstaka Lagunitas Pale Ale klädd i medan kyllingen grillas så fint. Jag putsade min tid från förra året med två minuter och några sekunder trots att jag varit förkyld och jävlig i en och en halv vecka. Nöjding liksom. Men jag undrar ju vad jag hade kunnat göra om jag varit frisk och kunnat träna normalt de senaste veckorna.

Placeringsmässigt är det lite mer osäkert. Andreas konstaterade innan vi gick från målområdet att jag knep en 34:e plats på 58:07, ni finns det en preliminär lista på nätet som säger en 39:e på 58:09. Hmm. Vi får väl se om det kommer nån officiell lista så småningom. Hursomhelst så är det rätt mycket bättre än förra årets 50:e.

Nu blir det till att njuta av Dalarnas propagandacykling i några dagar. Vi åker inte hem förrän på tisdag kväll. Shit vad ni är avundsjuka!

Tack Andreas och Mårten för hjälp med logistiken idag. Ovärderligt!

2 reaktioner till “Orsabajk’n”

  1. Måste varit dig jag kamperade ihop med tills jag stod på öronen i sanden!? Ber om ursäkt för den mediokra drag hjälpen, men benen var inte med mig idag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *