ÖSK Terrängspår

Helena ligger utslagen med nån slags brutalförkylning komplett med feber och hela skiten så ikväll blev det till att motionera på egen hand. Jag har hört om terrängspåren på ÖSK men har aldrig varit där och har heller aldrig sett dom skyltade. Inte finns dom med på spårtavlorna heller. Nu hade sån tur att Henrik visste var dom började så jag slapp leta.

Nånstans ska man ju börja…

Eftersom det var före middag och långt sen lunch valde jag att bara ta 4,5 km. Jag visste ju inte hur kuperat det var heller. Det började bra med smal stig med mycket rötter att hoppa och trixa mellan. Upp med armarna högt, trippa på tå och hitta flytet. Nu bar det sig inte bättre än att det fortsatte på samma sätt i stort sett hela rundan. Buskul!

Mysigt stök i ”Övre Björnbacken”

En stor del av stigarna kände jag igen sen tidigare då vi cyklat många av dom. Bl a så sprang jag uppför ÖSK DH-Bana som vi hittade för ett par år sen.

Den här gången gick det uppför

Det var hursomhelst en kul bana. Alldeles väldigt kuperad och rätt jobbig då den gick upp och ner för Björnberget mest hela tiden. Perfekt teknikträning för fjällmaran nästa år med andra ord.

Hup hup!

4 reaktioner till “ÖSK Terrängspår”

Kommentarsfunktionen är stängd.