Östersund levererar sommar

I morse gjorde jag återbesök i Härkebacken för 70/20-intervaller.Den här gången gick det bättre. Tog racern istället för MTB’n och körde stående i intervallerna. 10 st fick jag ihop, 5+5 med 10 min vila mellan. Redigt trött blev jag så tror det bet bra.

Sommaren har ju slagit till rejält även här uppe. Kolla in utsikten jag hade under sista intevallen t.ex.:Backen är inte så tråkig heller egentligen, den ligger rätt fint. Helena har ägnat Härkebacken ett helt eget inlägg som ni kan läsa här. Här bygger Anna & Emil sitt fina hus bredvid Helena och David Ekholm också, deras bygge kan ni följa här.

Det är så pass varmt här nu att det går att bada i Storsjön utan att frysa ihjäl. Vi var ner till Minnesgärdet och doppade oss ikväll, jag passade på att kasta lite macka, stranden var full av bra stenar så det var i stort sett omöjligt att låta bli.Ni får ha en bra kväll!
Hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *