Paket och kortbent premiär

Idag kom paketet med min vinst i Bliz Instagramtävling och det var ingen dålig vinst heller.

Ett par Pace cykelglasögon, ett par Edge slalomgoggles, ett par ”vanliga” polariserande solglasögon, mössa, buff, vattenflaska och lite små reklamprylar. Riktigt schysst måste jag säga.

En sväng på Frösön har vi hunnit med också. Premiär för korta ben idag. Bleka och håriga, men det ska väl nästa vecka i Spanien råda bot på hoppas jag. Fyra rådjur såg vi, och en orädd älg som stog och mumsade, vad älgar nu mumsar, alldeles bredvid stigen. Trevligt.

Vad? Nä, det är bara tröjan som är lite liten.

Väskorna är packade och klara. Jag kommer att stanna i Rättvik mellan vi kommer hem från Spanien och Billingeracet så jag måste packa för det också. En aning rörigt men jag tror allt är med.

Nu sova. Imorgon bitti kör jag RPM sen bär det iväg söderut. Vi stannar i Rättvik över söndag för att åka sista biten till Arlanda på söndag natt. 06.20 på måndag, då lyfter vi. Shiiit vad jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *