Paket och spinning

Kom hem från jobbet efter en rätt tung motvindspendling. Det känns att GT’n är tyngre och mer tungtrampad än Bianchin(nähä?). Segt som tusan gick det, 54 minuter, ett snitt på 26 km/h och ändå en snittpuls på 82%. Pust.

Före. Trött och seg efter jobbpendling.

Slängde mig i duschen för att hinna åka och hämta ut min nya pendlarlampa på posten innan jag drog iväg till spinningsalen och körde skiten ur mig på Helenas pass ikväll. Det blev en Philips Saferide 80 till slut. Det känns som det är det bästa valet eftersom jag nog inte kommer att använda den till så mycket annat än pendling till och från jobbet.

Efter. Svettig men glad, lite piggare.

När jag kom hem igen och packade upp paketet så hade Rose skickat med en välkomstpresent i form av en rätt trevlig fikamugg. Tack för det!

Nu ska jag planka och sen raskt som tusan i säng.
Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *