Påskcykling

Vilket otroligt väder det har varit helgen. Vi har cyklat runt i skogarna kring Rättvik och bara haft det hur härligt som helst. Firat påsk och haft det helt sagolikt bra.

 Jag hade lite svårt att bestämma mig för vilken cykel jag skulle ta med ner till Rättvik över påskhelgen. Skulle jag satsa på att det var finväder och torrt runt Siljan och ta med Bianchin, eller skulle jag flytta över dubbdäcken till Cuben och hoppas på att skoterspåren var fina och prova nåt nytt?

 Det blev Cuben som fick följa med och det svar helt rätt val skulle det visa sig. Vi tog skoterleden upp till Gärdsjö och Ensro alla tre dagarna vi var ute. 10 mil i skogen blev det till slut. Det var en ny upplevelse att cykla i skoterspår. VARFÖR har vi inte gjort det tidigare kan man ju undra. Det är ju hur häftigt som helst! Hårt som grusväg/stig, bara att mosa på!

På vägen ner till Rättvik så stannade vi och fikade på Café Cineast i Sveg. Ytterligare nåt vi missat, men inte missar igen. Grymt bra fik med bio-tema, titta in där om ni har vägarna förbi.

2 reaktioner till “Påskcykling”

    1. Men roligt! Dom är ju inte alltid så uttömmande i mitt fall… 🙂 JA det ver ett riktigt schysst ställe. Gott som tusan också. Chokladbollar större än biljardbollar och chokladbiskvier i Family-size. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *