Pendlar igen

Äntligen är jag fri från förkylningar och skit så jag kan börja träna igen. Eller, det gjorde jag ju redan i lördags, men nu efter en vecka med lugn (nåja…) träning känns läget stabilt nog att börja pendla till jobbet igen.

En del i planen (som vanligt) för vintern är att bli lite lättare men NEJ, jag ska inte banta! Bara träna lite annorlunda och anpassa matintaget bättre mot träningen. Bl.a. ska jag prova att träna innan jag äter frukost några dar i veckan. Följdaktligen sitter jag och mumsar gröt på jobbet just nu efter att ha cyklat hit för första gången på länge. Jag tänker alltså inte äta mindre, för det går inte, hur ska jag kunna bli starkare då?
Det finns ju naturligtvis lite teori kring det här med när man bör äta för bäst effekt, men mer om det nån annan gång.

Fredag innebär förresten äggmacka på fikat. Alltså; mer mat om en lite stund. Yay!

Pendlingen gick f.ö. bra. Det är ju rätt stor skillnad på att pendla på Bianchin med högprofilhjul och gamla GT’n med feta dubbdäck. Det tar ungefär 20 minuter längre men det gör ju inget.
Jag klädde mig alldeles för varmt dessutom och blev kall mot slutet för att jag svettades.
-1 visade termometern i morse så jag kompletterade med en Lager 2-tröja plus ett extra par tunna ullfrottésockor, men det hade räckt med Lager 1 och 3 och ett par tjocka ullfrottésockor. Nu vet jag det. Craft och WoolPower liksom. It works!
Jag måste nog ändå beställa ett par nya lite vintrigare skoöverdrag. Det drar lite om fossingarna även om jag inte direkt fryser.

Morgonens data(glömde ta bild på klockan, förlåt mig):
Tid: 58 min 46 sek
Sträcka: 23,29 km
Snittfart: 23,8 km/h
Snittpuls: 145

Numera med stel framgaffel och återmonterad original(!) WTB-sadel

2 reaktioner till “Pendlar igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *