Pendling i motvind


Det blåste runt 7 m/s motvind i morse när jag cyklade till jobbet. Tänkte att jag får väl ta i lite då och nog fick jag det alltid, när jag var halvvägs och hade cyklat det mesta på lillklingan var jag så less på allt allt jag övervägde att ställa cykeln i diket och ta bussen sista biten. Humöret i botten.

Jag kämpade dock på och kom fram till jobbet efter en timme och en kvart, betydligt längre tid än jag tänkt. Om man bortser från den förbannade vinden så var det en skön morgoncykling ändå. Fint vinterväglag, nya dubbdäcken biter bra och man märker inget av att skulle var halt eller så.

Nu ska jag strax byta om och cykla hem. Förhoppnignsvis har inte vinden vänt utan jag får fin medvind i stället. Vore ju rätt skönt för jag är fortfarande helt slut i kroppen efter morgonen…


[iframe src=’https://connect.garmin.com/activity/embed/971555280′ width=’465′ height=’500′ frameborder=’0′]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *