Pendling, Tour of Jämtland och Idolmöte

Jo men, eftersom jag cyklade till jobbet i morse så fick jag ju cykla hem också. Tog vägen över Dvärsätt och Rödön för att efter Rödöbron svänga in på en stig och följa den längs hela Frösön, 1 mil rötter och sten och underbar stig, inte illa.

Happy-korrekt bild på cykel mot träd

Vädret var helt perfekt, kanske lite varmt men det får man ta nu när sommaren är här sent om sider.

Storsjöflaket

Rödöbron

Det blev en längre omväg hem än jag trodde så jag kom hem lite senare än jag tänkt mig. Det blev till att ta det långa benet före för att hinna ner på stan och se prologen i Tour of Jämtland. Tog med mig min Nikon D700 som jag använder alldeles för lite nuförtiden för att ta lite bilder. Med lite tur så kanske jag kunde få Magnus Bäckstedt på bild tänkte jag. Han är ju här och kör med sitt lag UK Youth.

Helena Instagramar (@helenaenqvist)

Det blev full pott för Cykelcity med Christian Bertilsson, Philip Lindau och Edvin Wilson på pallen.

Cykelcity ställde skåp

Blev det nån bild på Bäckstedt då? Jodå.

Magnus Bäckstedt spurtar mot mål

Jag fick en pratstund också, jag är ju inte den som räds att gå fram och prata med folk men ikväll fick jag tunghäfta. Och ståpäls.
Magnus Bäckstedt liksom. Stort.
Jag stammade väl fram nåt fånigt om Paris-Roubaix 2004 och nåt annat.
Kände mig mest fånig.

Stor cyklist. I dubbel bemärkelse.

Han är hursomhelst oerhört trevlig och det är stort att ta sig tid att prata en stund alldeles före start.
En stor människa med stort hjärta. Tack Magnus för pratstunden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *