Premiärkväll

Skulle kunna ha varit nåt att laminera och sätta upp på väggen om jag bara lärt mig att posera. Men cykeln är snygg.

Egentligen borde man ju rullat ut röda mattan. Premiär runt viken för i år och premiär för nybygget.
Jag kom ju över en Fuji Altamira 2.0-ram för en spottstyver från Egons, sen flyttade jag över en del grejer från Bianchin och så var jag ner i Egons lager och botaniserade lite och hittade godis i form av styre, styrstam och sadel. Även Cyclecomponents fick sin beskärda del av kakan från CK Konsumtion. Resultatet ser ni på bilden. Fuji Altamira 2.0, full Ultegra 10s och Mavic Cosmic Carbone SL. Inte världens lättaste men klart nöjd, det landade på 7.8 kg när jag var klar. Det mesta av ”övervikten” sitter i hjulen och sadeln, där finns ungefär 500g att spara lätt, men det är inte värt pengarna tycker jag.

Jag är i stort sett nöjd, det finns lite smått att jobba med bara, ska prova en kortare styrstam och se om jag hamnar bättre på sadeln. Växelörat verkar inte stämma riktigt, B-skruven gör liksom inte sitt jobb och växeln hänger lite lågt under kassetten så växlingarna är sega. En lättare sadelstolpe ska jag jag rätt på också. I övrigt så presterar den grymt bra. Styv som tusan, det svarar direkt när jag trycker till och uppförsbackarna går så mycket lättare när all kraft går till hjulen istället för att böja ramen.

Imorgon blir det tempopendling till jobbet och på onsdag blir det tävling. Premiär igen då. Premiär för mig på LVG-tävling och till på köpet en tempotävling. Formtoppsloppet i Hammerdal, en del av Jämtlandsserien som dragit i gång för ett par veckor sedan. Hittills har det gått ett tempo och ett GP som jag avstått men nu kör jag. Om jag ska köra några GP-lopp vet jag inte säkert än, men jag tror nog att jag ska testa, jag får återkomma om det.

Nu ska jag sova. Tycker jag ni ska gör också.

Närbild på skönheten

En reaktion till “Premiärkväll”

  1. shit man den ser vass ut!!! och GP är så himla kul, speciellt om man har sjukt vass hoj att köra på… lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *