Premiärtur på Fujin

Äntligen blev det tillfälle att ta ut nya cykeln på premiärturen. Det är inte mycket snö att tala om här i Rättvik där jag är för tillfället så det var skönt att slippa dubbdäcken på vägen. Ska jag ut i skogen på stigarna så får jag nog lägga på dom men det tar jag då.

Det kommer att bli en kul sommar på den här cykeln kan jag lova. Det känns som den perfekta långloppscykeln, bekväm sittställning utan att bli för upprätt. Faktiskt rätt rapp för att vara en 29’a och känns inte så tung och klumpig som jag trodde, nu har ju iofs inte varit ute i skogen nåt och testat igångdrag och så men det lilla jag provade i dag lovar gott. 

Jag hittade hursomhelst lite rötter att testa på och det är stor skillnad mot 26’an. 29’an flyter över stöket på ett helt underbart skönt sätt. Foxdämparen jobbar också mycket bättre än SID’en på 26’an. Drivlinan lämnar inget att önska. XTR liksom. Jag kan bara konstatera att Egons Cykelaffär har levererat en grym hoj! Vad den heter? Fuji SLM 1.1!

Som sagt, det här blir kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *