Pröva nåt nytt

Ska man väl inte göra på tävling utan innan, så man vet om det funkar eller inte.
Så jobbar inte jag.
Imorgon på Ränneslättsturen så sportar jag ny sadel, nya grepp och nygammalt styre. Sadeln och styret bytte jag ju i veckan, men på väg ner hit så stannade vi på Cykelcentrum i Borlänge och provianterade Enervit och där hittade jag vita grepp som vägde skit och inget och dessutom till bra pris. Är man inte snabb måste man ju vara snygg ni vet.
Bantade därmed CUBE’n 84gr till och den väger därmed beräknat och obekräftat 9,65 kg.Vi har träffat vännerna från The Summit MTB här på campingen och börjat smida lite sköna planer ikväll också. Väldigt trevligt.

Nu har vi krupit in i vår lutande friggebod för lite skönhetssömn.
Lite trångt är det allt men det funkar.
Imorgon rejsar vi!

Tidigare Tour de France 2013, D - 2
Nästa Ränneslättsturen

One Comment

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.