Ränneslätts(o)turen 2012

Det var ju så här att jag skulle ha gjort ett litet kirurgiskt ingrepp lagom till midsommar som skulle tvingat mig till ett par veckors vila. Skulle alltså inte ha kunnat köra Ränneslättsturen i söndags på grund av det då´rå.

Nu blev ju det inställt så jag skyndade mig att slänga iväg en anmälan och var glad som fan för att kunna köra ändå. Säg den glädje som varar…
I torsdags åkte jag på en förkylning som trots allt såg ut att ge sig till i söndags, men i lördags kväll så bryter den ut med full kraft. Ingen start ändå alltså. Jävla skit. Den håller fortfarande i sig vilket är väldigt länge för att vara jag. Det brukar vara över på max tre dagar, men nu är jag inne på den sjätte.

Istället fick jag serva Helena med langning när hon körde vilket var jäkligt kul det också. Det kan jag tänka mig att fortsätta med.

Nu får jag väl hoppas att förkylningshelvetet ger med sig till Mörksuggejakten till helgen, jag vill inte missa fler tävlingar nu. 1 start, 1 bruten och 1 DNS är ju inget man skryter om direkt.

NU VILL JAG CYKLA! FATTAR DU DET BACILLJÄVEL!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *