[RR] Lite siffror från dagens klang- och jubelföreställning

Har landat i stugan och fått smälta att jag gjorde en riktigt bra tävling idag.
Det var lite häftigt i starten med alla Fuji-åkare, jag tror vi var 19 stycken.

En hög Fujicyklar + lite annat 

Det var masterstart de första 3 km sen kom första rycket. Helvete vad det sved innan kroppen var varm. Sen blev det ryckig körning som tusan, jag tror dom försökte dra sönder fältet och lyckades väl rätt skapligt. Efter 2 mil så var vi ungefär 30 st kvar. Nu lugnade det ner sig och det blev mer jämn åkning, farten steg och på ungefär 5 km steg snittet från 35,5 till 37,5 km/h. Bitvis gick det runt 50 i medvinden men jag låg bra till i klungan så det var inga problem.

Med tre km kvar så svänger det höger upp på Vallsundsbron. En kilometer runt 5% i lutning, jag gjorde en kass kurva och tappade direkt. Jag gjorde ett försök att jaga ikapp uppför och gick på max lite för länge och stumnade lagom till krönet.

Jag försökte få upp två andra att hjälpa till men dom var slut. Jag hade dom på rulle med en km kvar och tänkte att även om jag tappat tätklungan ska jag fan inte låta dom två komma före när jag dragit dom upp för bron och jagat klungan som en jävla idiot så när vi vek av bron ner på Strandvägen så tryckte jag på det sista jag hade. ”Bara 500 m kvar, kör kör kör”.

Jag gick in i sista 90 graders vänstern med en jävla fart och lade ner cykeln på vad som kändes på gränsen för mig. Sen ställde jag mig och drog igång spurten uppför Stortorget och fick iaf två sekunders marginal.

Helt jävla slut släppte jag cykeln så fort jag var ur målfållan och bara dog på marken.
Vilken jävla urladdning.Jag är galet nöjd med min insats. Vill ni se festen i grafik så finns den på Strava enligt nedan.

En reaktion till “[RR] Lite siffror från dagens klang- och jubelföreställning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *