Saker du inte visste

Den här saker-du-inte-visste-om-mig-listetrenden som drar genom bloggsverige likt stormen Ivar har nu även nått mig. Egentligen gillar jag inte att skriva sådana listor men eftersom jag gärna läser andras så måste jag ju bjuda till.

 1. Jag heter Gunnar i mellannamn.
 2. Jag har tävlat i bågskytte och bangolf.
 3. Jag har hållit på med RC-flyg.
 4. Jag trivs bäst med en kopp kaffe, ensam på en stubbe i skogen, filosoferandes över inte särskilt djupa saker.
 5. Jag kan förlora mig helt i min omgivning.  Se på saker. Saker kan vara ett träd, en blomma, ett grässtrå eller vad som helst. Bara för att verkligen SE hur det ser ut.  Eller för att det är någon detalj som av någon anledning bara fångar min uppmärksamhet. Se även punkt 4.
 6. Jag är en hyfsad [natur]fotograf. Jag samlar dessutom, av nostalgiska skäl, på kameror och andra fotoprylar som jag drömde om men inte hade råd att köpa i skiftet 70-/80-tal när jag började fotografera. Finns på Fotosidan.se
 7. Jag drömmer om att kunna rita. Med blyerts eller tusch, eller varför inte på iPaden. Jag gör små försök ibland, men tid och tålamod räcker just nu inte till.
 8. Jag har dykcertifikat, men dykprylarna står oanvända på vinden sedan tre år. Borde nog ta och serva dom åtminstone.
 9. Jag har problem med gallsten till och från. Det vill ni inte ha.
 10. Jag är sentimental och nostalgisk som fan.
 11. Jag älskar julen. Inte hetsen och kommersen, men stämningen, maten och att få umgås med nära och kära.
 12. Jag tycker att världens ballaste fordon är snövessla (Activ Snow-Trac). Förmodligen pga barndomsminnen. Se punkt 10.
 13. Jag vill åka/köra pistmaskin. Satan vilka tuffa maskiner.
 14. Jag hann bli över 42 år innan jag åkte slalom första gången. Och fastnade direkt.
 15. Jag är född hungrig.  Jag kommer alltså aldrig att ha synliga magrutor.

Det går nog att lista ännu mer men nån hemlis vill jag ha kvar. Men nu vet ni iaf lite mer som ni kanske inte alls ville veta.

På 35 meters djup i Vagnhärads kalkbrott augusti 2010

2 reaktioner till “Saker du inte visste”

 1. Pistmaskin! Fick åka förra vintern i vår backe vid IKHP i Huskvarna. Det var skoj, suuuuperläskigt först, men roligt efter ett tag när man vant sig vid lutningen. Hoppas du får åka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *