#Semester: Seg gubbe får lite gjort

Gomorron!
Nu verkar det ha löst sig med mobilbloggarbildstrulet så nu kanske jag kan hålla er informerade på ett bra sätt igen.

Jag fortsätter semestrandet på hemmaplan efter en vecka i stugan. Igår blev det väl egentligen ingenting gjort alls, tog en vilodag och firade att jag och Helena har varit tillsammans i fyra år. Middag ute för hela lilla familjen på en av stadens kolgrillar. Mysigt.

Lyckades se nästan en hel etapp av Tour de France också. Hela första veckan har jag hållit kolla via en mobilapp men nu har jag TV igen.

Idag inledde jag med tvättstuga. När allt var rent och torrt och fint stack jag ut och skitade ner lite av det igen. Hade tänkt mig en tur på runt tre timmar men jag var så seg ut att det inte hanns med, men jag hann väl med att titta in på Egons en sväng och hälsa på Micke iaf. Turen blev Frösö kort som vi kallar den. En tur på en dryg timme om man håller lite högre intensitet. Frösö kort är en tur med rätt mycket teknisk stig, idag hade jag inte tekniken med mig, jag hade dålig kontroll och fladdrade och for hej vilt över stigen så fort jag ökade farten. Trots det fick jag med mig en KOM hem, visserligen var det min egen jag slog men ändå.

Imorgon blir det en sväng till Sundsvall och IKEA, tills dess kan ni ju studera dagens äventyr på Strava. Ha en bra kväll!

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.