Semestern fortsätter

Är ni beredda på bildbomb? Idag har vi bara gjort snygga saker som gör sig bra på bild så det får ni leva med. Vi började dagen med att gå till Bräckvallens fäbod. Just där tog jag inga bilder, varför får nog varken jag eller ni veta, men så blev det iaf. På vägen dit och hem blev det bilder iaf.

Badnymf
Behind the scenes: The making of an Instagram

Efter middagen så tyckte väl Helena att vi skulle ta och cykla en sväng. Upp till Hovde-stugan.
Sagt och gjort. Vi värmde upp med den knappa milen ner till Vemdalsskalet. Laddade mentalt i botten på barnbacken vid Skalet Express och sen bar det iväg uppför. Jag hittade snabbt mitt tempo och malde på. Det är svårt att veta hur mycket man törs ta i när man inte sett backen förut så jag gick ut lugnt då jag visste att det skulle bli brant på slutet. Brant blev det. Det var länge sedan jag vände ut o in på lungorna på det här viset så det var nog välbehövligt. 2km, 200hm och 13:31 min senare var jag på toppen. Ont gjorde det men trots det så tror jag att jag kan piska ner det till 12 min nu när jag vet hur backen ser ut. Det blir ett Strava-segment.

#svettbild
Utsikt mot Hildings
Mountainbike; it’s a mast!

Fin utsikt blev belöningen i kvällssolen. Sen rullade vi hem i familjemak med lite körning på slutet innan stugan. Ibland kan det vara svårt att skilja damerna i familjen åt. Ser ni vem som drar på bilden längst ner?

Familjerull

Vem är vem egentligen?

Här har ni segmentet om ni vill ge er på det, max lutning är 49,7% enligt Strava…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *