Sittbensbredden engagerar

Den här bilden har ingenting med dagens blogg att göra. Det var bara så fint på fjället lördags kväll så jag kan inte låta bli att visa er.

Jag var på sjukhuset för röntgen av höft och bäcken i morse, jag kan ev men förhoppningsvis inte ha en släng av artros, och det var nån slags utbildning på gång på röntgenavdelningen. Det pratade om hur man kunde mäta både den ena och det andra på bilderna så jag passade på att fråga om det möjligen gick att mäta avståndet mellan höftbenen. Hade ju var grymt med exakt mått när det ska köpas sadel, tänkte jag. Det triggade en lååång diskussion om hur man mäter, och inte visste röntgensköterskorna att man hade olika avstånd inte så det blev rätt kul. Hursomhelst så tyckte dom att jag kunde fråga läkaren när hen ringer för hen skulle nog ha tillgång till både bilden och den programvara som behövdes men röntgenavdelningen inte(!) hade.

I övrigt så är det skönt att hälsenan sköte sig och förkylningen är över så jag kan börja cykla till jobbet igen. Mycket skönare än att åka bil, och betydligt bättre för både miljö och ekonomi vilket känns himla bra i själen!

En reaktion till “Sittbensbredden engagerar”

  1. Can I simply say what a aid to find somebody who actually knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know how you can convey a problem to light and make it important. More people have to read this and understand this facet of the story. I cant imagine youre not more popular because you unetdboudly have the gift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *