Sjuk- och mekstuga med fin-fika

Jag jobbade hemifrån i går då det blev lite knöligt med logistiken i samband med verkstadsbesök för bilen. Ganska tidigt på fm kände jag att nåt var fel i kroppen och ju längre dagen gick desto sämre blev jag. På em kunde jag inte koncentrera mig på jobbet längre utan fick packa ihop datorn och tippa omkull i soffan. Mår lite bättre idag men fortfarande hängig och med en antydan till feber. Det småvärker och kliar i armar och ben, huvet är tungt och det spänner ner över nacken och käkpartiet.

Helena fick helt enkelt åka skidor själv medan jag stannade hemma och mekade bromsar på hennes MTB. Dom kräver luftning lite väl ofta, funderar på om det är nåt läckage nånstans, men det verkar knepigt att både fram och bak skulle lida av samma fel.

Nu har jag kollat lite på femmilen i Homenkollen ett tag men det är inte mycket att yvas över, jag tycker inte att masstart är så kul. Intervallstart är mycket mer spännande. Kalla mig konservativ, men jag tycker att det är det ”gamla hederliga” sättet att åka skidor som är roligast.

På Frösön finns ett fik som vi inte besökt på länge, Svensson Café. Det är ett av dom lite roligare fiken här i stan då det helt är inrett med gamla 50-talsgrejer. Tyvärr, av okänd anledning, så byter det ägare väldigt ofta så utbudet och kvaliten varierar lite. Men mysigt är det, idag slog jag till på äpplekaka med vaniljsås och riktigt god kardemummabulle. Klassiskt gott fin-fika!

File_000 (4)

File_000 (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *