Skämmes ta mig fan!

Helena avrådde mig från att ta Bianchin i morse, det kom lite regn i går kväll och det har varit minusgrader i natt och så även i morse. Lydde vackert och flyttade över lysen till Cuben.
Det rådet får jag tacka för, då det bitvis var var rejält frostigt när jag kom utanför stan. På trötta ben och MTB så gör man inga rekordpendlingar, det är ett som är säkert. 53 minuter och 26,4 i snitt på 83%HRMax. När jag kom fram till jobbet så kände jag att det var nåt som inte stämde.
Jag hade glömt att ta på mig hjälmen… Jag skäms och går och ställer mig i hörnet.

Jodå, jag har baklyse. Jag lyckades bara ta bilden mellan blinkningarna.

Tidigare En spännande höst till mötes
Nästa Filmfredag

One Comment

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.