Skidpropaganda från Vemdalen

skidor vemdalen björnrike

Så har en helg gått igen då. Som vanligt har vi hängt i stugan och i skidspåren, drygt 55km skate blev facit den här gången. Förhållandena har varit bra, det har kommit bra med snö sista veckorna så det går att köra spåren med pistmaskin. Nu är skidförhållandena här så där propagandabra igen, det är egentligen bara på fjälltopparna där det blåser lite som snön har haft svårt att lägga sig så det sticker upp enstaka pinnar.

vinter skidor vemdalen

Idag tog vi en lite längre tur från Storhogna till Björnrike och tillbaka, jag fick tillfälle att köra några extra km tillbaka och hämta bilen när Helena hade otur i ett fall och bröt ena skidan. Efter skidbyte fortsatte vi som planerat fast Helena på skateskidor istället för klassiska.

skidor craft vemdalen rossignol bliz

Spåret från Vemdalsskalet till Björnrike är fantastiskt fint, många höjdmeter ska tas men utförskörningarna gör det värt varenda mmol mjölksyra på vägen upp. Som vanligt är jag helt värdelös på att få med mig käk för rundan utan går alltid tom nånstans på vägen. Hur svårt ska det vara? Jag vet ju att jag alltid är hungrig, varför skulle det vara annorlunda när jag åker skidor…?

craft skidor vemdalen björnrike

En reaktion till “Skidpropaganda från Vemdalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *