SkiErg, resa och för mycket mat

Efter en helt vanlig förmiddag så knatade jag ner på Fristilen och körde intervaller på SkiErg. 5×1000 stod på programmet idag, så sagt och gjort. Efter en uppvärmning på motstånd 4 så petade jag upp dödsmaskinen till 7 och körde igång. Alltså blev det egentligen 4×1000 men jag tog i så pass i den första så jag tar väl och räknar den också.
Sen tillbaks till jobbet för lite lunch och resförberedelser.
Hem, packa om träningsväskan till resväska, in i flygtaxin till Frösön och hoppa på flyget till Stockholm.

Jobbresa till Södertälje och Scania.
Kändes aningen skumt att kliva av pendeltåget och gå mot gamla jobbet.
Hungrig som satan kom jag fram till hotellet och upptäcker att dom har “middagsbuffé” för 175 spänn. Bra där, ge en hungrig träningstok fritt fram på en buffé med helstekt kotlett, gratäng, sallader och dessutom efterrätter. Jag hoppade över förrätten till förmån för gratängen och lite kladdkaka till efterrätt. Kladdkakan var förrövrig av världsklass, tjock och go, kletig i mitten.
Två(!) såna tallrikar gick ner…

…och en sån här
Nu längtar jag till i morgon bitti. 
HOTELLFRUKOST!
Tidigare This is madness I tell you!
Nästa Intervaller och annat

One Comment

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.