Skiing with the Vaders

Så är vi äntligen på plats. I stugan i Storhogna. I går kväll sa jag till Helena att jag sällan känner mig så avslappnad som när jag kommer hit, får tända upp en brasa och hälla upp ett glas vin eller god whisky. Jag har varit här så många gånger nu att det nästan känns som det är min egen stuga fast vi vi bara hyr den. Sommar, höst eller vinter; jag trivs lika bra här året runt.

Men nu är det vinter och vi är här för att åka skidor en vecka. Det börjar bra; -16, vindstilla och sol från klarblå himmel. Vi tog anslutningsspåret upp till spårcentralen i Storhogna, valde 8 km-spåret runt Katrina, sen upp till hotellet och över kalfjället till Samevistet och tillbaka. Efter det så var det bara nerför till stugan via anslutningen.

Väl hemma så blev det (förstås) god middag med vin och brasa.
Semla till kaffet var otippat men gott!

Vilken härlig dag!

Mr. Vader

Mr. & Mrs. Vader

4

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.