Slalombacksintervaller

Jo men vi har ju varit i stugan i helgen och åkt skidor då. Näst sista helgen inför Nattvasan, näst sista helgen att träna på snö. Vädret såg ut att bli lite halvrisigt med mulet och ev t om regn. Vi klarade oss från regnet och fick rent av sol bitvis på distanspasset i lördags. Ett pass där min kropp konstrade å det grövsta i 32 km. Pulsen skenade och armarna samlade mjölksyra som aldrig förr. Jag lägger det tämligen usla passet till handlingarna med förklaringen dålig sömn och allmänt trött.

Överhuvudtaget så får jag ingen ordning på kroppen. Jag känner att det finns där nånstans men får inte ut det. Planen fram till Nattvasan blir därför att köra intervaller för att väcka kroppen. Det är ju inget att spara på så redan idag var jag ut i Solbacken och körde.


5 st backintervaller på drygt 4 min på max blev det. Jobbigt. Nedvarvningen efteråt kändes som ett skämt. Varken ben eller armar hade nåt kvar att ge så jag sprattlade mig dom 4 km ner från toppen på Katrina, bör ha sett ut som ett mobilt plockepinn ungefär.

En reaktion till “Slalombacksintervaller”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *