Slut på säsongen och ny layout

Tävlingssäsongen tog ju slut med Bockstensturen förra helgen. Jag körde med GoPro på hjälmen men klantade till det så tyvärr blev bara starten blev filmad.
Veckan efter har varit seg. Jag har varit ordentligt trött och omotiverad, jag antar att det är att likna vid en ”lördagsmigrän”, när man kommer hem på fredagskvällen och tillåter sig att koppla av efter en veckas hårt arbete så kommer all trötthet på en gång. Migrän som ett brev på posten. Om man har oturen att lida av det, jag gjorde det men det har ”vuxit bort” som det brukar heta.

Bockstenturen var lång och tuff. Inte särskilt teknisk eller svår men vansinnigt kuperad.
Borsett från några stigpartier i Åkulla bokskogar och den nästan magiskt fina avslutningen längs havet och vid fästningen så tyckte jag det var ett rätt tråkigt lopp faktiskt.
Men slut blev jag. Så inihelvete.

Jag hade tänkt sammanfatta Långloppscupen på nåt fint sätt i ett långt inlägg men jag nöjer mig med att konstatera att jag tog mig i mål i fem av sju deltävlingar, jag bröt Lida Loop och var sjuk till Ränneslättsturen. Bilingeracet och framförallt Finnmarksturen var överlägset finast. Engelbrektsloppet tristast med bara grusväg i stort sett.

Nu har jag haft en vecka med nästa ingen träning alls, ett spinningpass i tisdags och så blir det nog ett i dag. På måndag börjar grundträningen för nästa säsong, jag har upplägget i stort sett klart för mig men mer om det i ett senare inlägg.

Jag har piffat lite hät på bloggen också som ni ser.

Bra eller dåligt?

7 reaktioner till “Slut på säsongen och ny layout”

  1. Snyggt! Nice and clean!
    Nästan som man klurar själv på att damma av sin gamla hemsida och göra den till tränings/cykel blogg.. Nu då man ska köpa Gopro och allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *