Snart hemåt

Dag två i Sthlm avklarad. Hade inte tänkt handla nåt egentligen men hade några saker som jag ville ha ”om jag sprang på dom”. Nya gymdojjor, nya hörlurar och ev. ett par jeans. Hittade väl alltihop. Först ett par skor på Stadium, uppenbar kopia på Nike Free 5.0 för 300 spänn. Sköna och snygga. Sen lyssnade jag på ett par Beats by Dre och blev rätt imponerad av ljudet men tyckte nog att 1400 är i överkant för hörlurar. Hittade istället ett par Grape i trä som imponerade än mer för 600 spänn istället. Bra där! Sen in på Cubus där jag hittade ett par favoritjeans fast i ny färg för 400. Bra jobbat Gustafsson. Mycket för slantarna idag.

Mina föräldrar som är gamla stockholmare brukar prata om ett fik som heter Vetekatten. Vi var och testade det idag. Gå dit! Mysig i gammal miljö med supergott bröd!På cykelfronten då? Inte mycket att bråka om idag. Jag har ev en köpare på CUBE’n. Vore inte så dumt att bli av med den. Kanske skulle det vara ett steg närmare den där nya racern jag SÅ behöver om jag ska tävla i sommar. Jodå.

2 reaktioner till “Snart hemåt”

    1. I followed this closely when I had my R6. At home it had a brake lock, locked cover, and was chained to my car. Under a stlreteight in the corner of my parking lot. Thieves always went after the uncovered, unlocked liter bikes and harleys. I never had to worry about a thing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *