Kämpar vidare och nu kommer snön

Kroppen börjar på hämta sig nu när magen funkar skapligt igen. Fortfarande är det plågsamt jobbigt att träna, skyhög puls för liten ansträngning och musklerna protesterar vilt när dom måste ta i. Så fort jag närmar mig tröskelpuls så är det stopp. Som att jag kört ett gäng riktigt höginstensiva intervaller ungefär. Men men, det får ta den tid det tar, till veckan blir det lite styrka på luncherna och lätt trainerträning hemma på kvällen så ska det väl ordna upp sig snart igen.

File_000 (2)

Idag kämpade jag mig runt 7,5 km på skateskidor i skalets spår. -15 och 10 cm nysnö gör ju inte det hela lättare om man säger. Helt slut efter ett par km redan. Det blev dessutom vansinnigt kallt om fötterna när snön hela tiden sprutade över pjäxorna. Men jag ska inte gnälla, det kunde varit mycket värre. Det kunde ha varit barmark och regn.

skog_vinter_lillkvista

Snön har vräkt ner hela dagen och fortätter vräka ner nu på kvällen, det kommer ungefär 5 cm i timmen just nu och plogbilen har inte varit här på hela dagen ännu. Kan bli spännande imorgon bitti när vi ska åka hem.

Tidigare Tillbaka igen - nästan
Nästa Ett litet steg framåt

2 Comments

  1. OJ! Hur gick det? Tog ni er ut? Snöröjningen här i stan är det ju också lite si och så med så det var “spännande” att cykla på tanthojen till jobbet nu på morgonkvisten… Dock upplevde jag att de är ute lite tidigare nu än förra vintern, då mina vägar ofta plogades först efter klockan 8. Idag var det nästan plogat hela vägen redan vid 7-snåret.

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.