Snöpendling, Långloppscupen 2014 + ANNAT

I morse fick jag äntligen cykelpendla i snö första gången i år. Inte för att det inte funnits nån snö utan för att jag inte haft möjlihget att cykla förut. Livet ni vet, det som tränger sig på och stör träningen med ojämna mellanrum. Försov mig lite så jag kom inte iväg hemifrån förrän vid 6.20-tiden.
Kylan har inte riktigt kommit än och kvicksilvret hovrar fortfarande kring nollan så det är inga problem att klä sig. Skippade underställ idag men blev ändå toksvettig. Nåja, hellre det än tvärtom.
Henrik mötte mig i dörren när jag kom fram till jobbet och tog en fin-fin bild där ser helt vild ut.
Glömde ju ta bild på klockan idag igen då så ni får siffrorna här:
Sträcka: 23,29 km
Tid: 59:45
Snitthastighet: 23,4 km/h
Snittpuls: 74%

Nu är datumen för nästa års långloppscup släppta. Den nya tävlingen det ryktades om ett tag blev det tydligen inget av med så det är samma 8 tävlingar som förra året:

Förra året missade jag Siljan Runt för att glömde anmäla mig och hade lite tveksamheter om jag skulle köra ändå då loppet låg dagen före Långa Lugnet. I år ligger Siljan Runt dagen före Lida Loop. Morr.

Igår var det tydligen ostkakans dag också. Nåt som Malmö Aviation tagit fasta på och bjussade på lite fika på vägen hem från Stockholm. Fint gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *