Sol och varmt. Man får passa på!

Eftersom det var så grymt fint väder idag, sol från klarblå himmel och varmt och gott så passade jag på att ta en vilodag till. Jag vilade ju igår men efter 11 dar med cykling, både träning och tävling i olika former så tyckte jag att en till vilodag kunde vara på sin plats. Att mitt bakhjul på MTB’n är på riktning och jag inte var racersugen spelade naturligtvis in.

Det fina i kråksången var att jag istället fick tid att städa lite, både lägenhet och bil. Jag kollade på lite TV för en gångs skull också, det händer inte alltför ofta. En dokumentär om en expedition som dyker utanför Normandie och samlar info om vilka fartyg som egentligen förliste och hur mycket annat som ligger kvar på botten efter Dagen D. Jag har ett populärhistoriskt intresse för WWII men den här dokumentären var inget vidare. Del två(av två) går imorgon. Får se om jag orkar kolla.

Är mitt bakhjul klart blir det körning på Frösön iaf. Tror jag. Kan bli en LVG-runda ev. Den som lever får se.
Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *