Som man klär sig får man ligga

…kanske inte, men om det är -15 och man ger sig ut på ett lugnt distanspass på klassiska skidor får man frysa om man klär sig fel. Vi hade väl inte räknat med att det skulle bli så kallt i veckan så dom varmaste kläderna ligger hemma. Utom brallorna, av nån anledning packade jag mina Craft Storm jag inte använt på flera år för att dom är FÖR varma. Tack för det idag.

skidor vemdalsskalet craft storm

Det tänkta ”minst två timmarspasset” blev en och en halv drygt ändå. Spåren är halvkassa eftersom det inte kommer nån snö men det går iaf att åka. Jag vet inte om det är fuktig luft för att det inte snöat som gör så att det är så kallt så t om jag som normalt aldrig fryser höll på att spricka sönder.  selfie vemdalsskalet craft

Det verkar som det ska komma lite påfyllning av det vita imorgon och till helgen. Vi får hoppas på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *