Sovmorgon och dåliga affärer

Så vad gjorde av den där spontana semesterdagen då? Jo det ska jag berätta!

Jag tog sovmorgon. Och långfrukost. Sen åkte jag och gjorde en riktigt dålig affär. Jag köpte bil. Även om vi fick bra pris på en välskött begagnad bil med hyfsat låg mätarställning så är aldrig bilköp en bra affär. Vi blev lovade den till midsommar. Jag hoppas dom håller det för nu är inte racersaaben så pålitlig längre.

Droppen kom i lördags när den vägrade starta när vi skulle hem till stugan efter en fikatur till Vemdalen. Njö-njö-njö-njö-njö ni vet. Tre gånger. Soppapumpen gick så jag tänkte att nu har tändkassetten gett upp också. Tjoho. Jag gick ut och petade lite i motorrummet så där ”som man ska” när man är man och bilägare. In i bilen och försökte igen. Tror ni inte bilen startar?! Men nu lyser Check Engine-lampan som en sol istället. Vi tar oss hem och till en löprunda och efter tre lyckade starter slocknar lampan. Känns inte helt stabilt. Vi bestämmer oss helt sonika för att nu är det nog. Racersaaben har kostat tillräckligt med pengar i reparationer de senaste åren. Min kära pärla har gjort sitt. 

Så vet ni nån som vill köpa en SAAB 9-3 2.0T Sport Edition 2002 på 30 000 mil så skicka hit dom. Säljes i befintligt skick, utan garantier och är att betrakta som reservdelsbil. Drar en del olja. Dock nybesiktigad för nån vecka sen. Skapliga vinterhjul medföljer. Fint baksäte. 

Pärlan på den tiden den faktiskt var en pärla
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *