Spikskor på – vintern närmar sig

Snart går det inte att springa på fjället längre. Redan nu så längtar jag till nästa barmarkssäsong, fjällöpningen har mig i sitt grepp. Det har kommit lite snö, lappmögel hade mamma kallat det, men inte mer än att det bara färgat marken en aning så det är fortfarande löpbart.    

Dagens tur blev Jaktstugan – Fallmoran – Vemdalsskalet via Karl XI’s väg. Jag tog även tillfället i akt att prova min nya Craft Podium-jacka. Lätt den bästa jacka för löpning/skidor jag köpt. Lätt, tunn och följsam och den ventilerar otroligt bra.   

Nu ska jag smälta maten, tända en brasa och ta ett glas vin.

Vive la France. 

Tidigare Om att vara soffliggare
Nästa Vinterlöpning - en skofråga

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.