Spinningpremiär och lite länkkärlek

Gjorde premiär med nya passet ikväll. Gick över förväntan bra! Bra feedback från deltagarna och jag satte passet till 100%. Var tvungen att kolla på fusklappen vid ett par tillfällen men det var mest för säkerhets skull. Det var bra drag i salen och och deltagarna körde som tusan! Helena var med och körde och skrev ett smickrande inlägg efteråt, tack tack!
Jag har inte haft för vana att lägga ut låtlistan, inte av nån särskild anledning, men nu ska ni få den:

Ibland dyker det upp blogginlägg som är det extra snäppet bättre än alla andra. Jag har läst två sådana idag som jag vill länka till:

Läs, begrunda och sov på saken så hörs vi!

P.S. Ni har väl inte missat att det är kramens dag idag?

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.