St Olavsloppet och Issjödalen

Kan dom inte lika gärna slå ihop sina bloggar tänker ni? Visst det har dom tänkt på, många gånger, men varje gång mynnar det ut i ett ”-Nej, det det ska vi inte.” Alltså får ni idag som så ofta annars läsa om samma sak här som hos Helena om ni följer oss båda.

I morse togs ett snabbt och spontat beslut att ta bilen en timme västerut för lite fjällcykling. Men innan jag går in på det måste jag ju säga att jag är riktigt nöjd med min insats i St Olavsloppet i går. Firman har ett lag varje år men i år var första gången jag var med. Dessutom hade både Helena och Cissi fått feeling och roffat åt sig varsin sträcka så det det blev en familjeheldag i löpningens tecken. Min sträcka hade en helt hopplös höjdkurva så jag hade inga förhoppningar på att göra en sån tid jag slog till med på lunchlöpningen i tisdags, men under 6 min/km skulle jag väl kunna fixa iaf.

IMG_44135,33 min/km blev det tills slut när jag föll ihop i en liten hög efter att ha växlat i Ås. Galet bra för att vara jag!

Så till dagens begivenhet. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen för det är nästan så man saknar ord sådana här dar. Fjäll, cykling, sol och värme. Det är nästan för bra. Vi tog iaf bilen till Vallbo och cyklade till Pyramiderna och Issjödalen fast åt ”fel” håll. Först till issjödalen och sen till Pyramiderna.

Jag tror ni får titta på  bilderna och låta dom tala för sig.  Mina ord räcker inte till idag. .

IMG_4419
Fjällfie efter ett litet vad
IMG_4418
Fin-fin cykelparkering på väg mot Grönvallen
IMG_4417
Fikautsikt vid ”Kungens jaktstuga” i Issjödalen
IMG_4416
Nöjd tjej på väg mot Pyramiderna
IMG_4414
Pyramiderna
IMG_4415
Moränåsen vid Issjön bredvid pyramiderna

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *