Storhogna levererar!

Vi inledde helgen med att teama ett RPM-pass. Sen packade vi in oss i bilen och for ner mot stugan. Vi har ju bara knappa två km till Storhogna Högfjällshotell och Spa som har rykte om sig att servera väldigt fina luncher, så vi bestämde oss för att kolla upp det.


Vi kan bara bekräfta att ryktet är sant. En fantastisk lunch! Vi bjöds på Broccolisoppa och halstrad lax med rostad potatis. God sallad och gott bröd. Väl värt pengarna.Laddade med energi gav vi oss ut på en runda på Katrinas spår. Stakträning på programmet. Tufft, jobbigt, men i det fina vädret kunde vi bara njuta!I dag var det med trötta kroppar vi gav oss ut på en tur mot Vemdalsskalet och Björnrike men vi vände efter ett par km efter skalet då vädret var för trist.
Istället tog vi 10’an på skalet och hem. Det blev väl ändå knappt 23 km.

Helena upptäckte häromdan att det finns en del tränings- och ”Wellnesspass” på Storhogna. Vi bestämde oss för att testa ”Mental avslappning”. En aning skeptiska men ändå nyfikna gled vi in på hotellet.Efteråt konstaterade vi att det här är nåt vi borde göra regelbundet. Fantastisk avslappnade och faktiskt uppiggande.
Det är dessutom vansinnigt fint på hotellet. Åk hit och gör nåt. Fika, luncha eller boka ett träningspass. Varför inte boka in en helg för lite spa och återhämtning?
Och nej jag är är inte sponsrad, men jag rekommenderar gärna sånt jag gillar.Nu laddar vi om för en ny vecka va? Hörs!

2 reaktioner till “Storhogna levererar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *