Storsjön Runt 2014

Jag var så seg i morse att jag helst hade stannat i sängen. Det här med att ha en tonåring som ska ränna på festival på nätterna tär på nattsömnen. Vi kom väl iväg till start ändå och det var ett skapligt gäng som skulle köra 22mila-versonen av loppet.

Startfältet

Att vi skulle hänga med nån tätklunga var det aldrig tal om utan jag och Helena skulle köra så fort vi orkade runt. Vi hade en fundering på att köra med Bitte Håf och hennes kompisar också och när dom passerade oss ganska snart så hakade vi på.
Vi åtta rullade runt i en Belgisk kedja hela varvet runt. Ev svans och andra som spekulerade på att åka med fick vackert lägga sig på rulle och bara åka med. Vårt samarbete funkade alldeles för bra för att släppa in nån annan.

Vi rullar på med bra fart mot Hallen

Depåstopp blev det, första gången jag stannar i depåer och käkar korv, köttbullar och potatismos. Gott satan och nytta gjorde det. Dels för energinivåerna men även, för psyket. Jag blir alltid glad när jag får äta. Efter att mättat magen i Myrviken rullade det på utan några missöden ända fram till strax innan Dvärsätt då Bodil tappade kedjan. Det var det enda missödet, om man nu kan kalla det så, på hela rundan. Jag pratade med ambulanspersonalen i mål och dom hade inte haft nåt heller. Jätteskönt!

Samuel och Bodil i spets, bakom dom sitter Jonas och Tomas och sen Åsa och Bitte. Helena gömmer sig.

Vi rullade in på 7 timmar och 22 minuter med ett rullsnitt på drygt 31 km/h. Jättenöjda och glada för en fantastiskt bra dag i sadeln. Det hade inte kunnat bli bättre tror jag. Tack till alla som var med och körde, grymt bra jobbat! Särskilt Bodil, Tomas och Jonas som var jättestarka och gjorde ett makalöst jobb i fronten när vi andra var lite trötta.

Jonas, jag, Helena, Bitte, Bodil, Åsa, Samuel och Tomas
Medaljen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *