Storsjöodjuret har värpt

Nu börjar det faktiskt bli dags att plocka fram lite höstigare cykelkläder. Dimman på morgnarna gör att det blir skitkallt även om det är 8-9 grader så nu åker nog både Gunde-kallingar och flossade långtights fram. Jag tog faktiskt dom tunna ullfrottéstrumporna och skoskydd i morse och det är jag glad för. Luftfuktigheten är helt galen, det är blött som efter regn på vägen och bara efter några km så börjar det droppa från hjälmen. När jag inte cyklar har jag fortfarande kortbyxorna dock. Det är ju varmt inomhus men det börjar kännas friskt om benen när man tar sin lunchpromenad.

Östersunds kommun gör en ny satsning på cyklismen i stan. Bl a så har det byggts en ny cykelöverfart till Badhusparken där cyklister har företräde och GC-banorna piffas upp för att få till en säkrare trafiksituation. Man har dessutom målat fina budskap på några ställen:

Var så god, nöjet är helt på min sida

Nu glöder även Storsjöodjursäggen under Frösöbron så fint. Snart kläckningsdags kan man tro. Så spännande för Birger att få syskon! Han har dessutom en egen sida på Facebook som ni kan gå in och gilla så blir han glad! 🙂

Fint i barnkammaren
På Strava ser det ut ungefär som vanligt efter en morgonpendling:

Ha en bra dag hörni, bara två dagar till helg. Kämpa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *