Stugsitteri och ofrivillig vila [Bildbomb]

Vi har äntligen tagit vår stuga i besittning. Vi var nere över en dag och inventerade vad som fanns kvar i stugan, plockade lite lingon och tjejerna tog en cykeltur på fjället. Jag avstod cykling p.g.a. lite känningar i halsen med tillhörande hosta. Förmodligen är det bara bra med lite vila men jag gillar verkligen inte att vara förkyld, om det nu är vad det är. Jag fick min dos ändå, det finns gott om ved som ska huggas upp och travas i vedbon.

Tyvärr har arbetet med att ansluta vatten och avlopp till det kommunala nätet inte blivit klart än och att övernatta utan att ha nån toalett känns väl lite sådär. Vi hoppas att det blir klart under veckan som kommer så kan vi vara nere hela nästa helg.

Det finns ju alltid lite som ska göras när man flyttar in, oavsett om det är lägenhet, hus eller stuga. För oss blir det inte så mycket ändå, vi köpte stugan komplett med inventarier och förra ägaren har även lämnat kvar i stort sett allt annat också så vi kan bara bo in oss och njuta. 

Nu ska vi ta vara på det sista av hösten, det är nog egentligen den årstid som är finast i Storhogna, innan vintern kommer med all sin underbara skidåkning.

Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *