Succestart för onsdagsträningarna 

I går kväll hade vi premiär för MTB-träningarna med Frösö IF/Egons Cykelaffär. Många hade visat intresse på Facebook men ett visst bortfall brukar det ju alltid vara. Ikväll var visst ett undantag, 24(!) glada och cykliga människor i alla åldrar dök upp. Det blev en kul runda, på lite drygt en och en halv timme, som innehöll lite fin stig, lite svårare uppförsklättring med rötter och stök, flowig utförskörning och lite lätt transportcykling däremellan. 

Kommer det lika många nästa vecka blir det nog till att dela upp oss i fler grupper. En för dom mer erfarna och en för nybörjare. Ni är varmt välkomna om ni är i närheten. Jag ser fram mot många roliga onsdagar i sommar!

För övrigt så kör jag förkylningracet fullt ut idag. Ont i halsen i går och explosionsartad snuva i dag vilket betyder, om den vanliga tidplanen håller, att jag hostar upp lungorna imorgon och sen bör det vara klart på lördag. Ingen Happymorningride i morrn alltså. Jag som planerat att cykla-äta-sova på bästa sätt när jag ändå har klämdag, men se det blev inget av med det.

Euro-MTB har dragit igång idag också. Vill ni följa tävlingarna live kan ni klicka in er på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *