Suck. Då var det dags igen.

Jag vaknade med en liten känning av ont halsen i går. Fram på dagen blev den ”lilla känningen” till rejält halsont och förmodligen lite feber men en snabb tillförsel av Alvedon styrde upp det. Eftersom jag skulle filma RPM’en så hade jag ju ingen möjlighet att inte köra utan det var bara att bita ihop och göra det. Antingen så blir det bättre eller så dör jag tänkte jag. Det blev varken eller.


Jag har fortfarande ont i halsen, men ingen känsla av nåt annat. Surt, men nu får det väl bli ett par dagar med vila och förhöjt intag av smågodis. Det gäller ju att ge immunförsvaret bästa möjliga förutsättningar att mota infektionen.

4 reaktioner till “Suck. Då var det dags igen.”

  1. Jag har inte varit förkyld sedan jag började knapra Örtillin. (Köper från Örtagubben, första googleresultatet typ) Testa! Och krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *