Summarn kummar

Sitter och planerar om sommarens äventyr. Att det skulle bli ett lopp till och därmed nio deltävlingar i Långloppscupen i år var inget som jag ens hade med i beräkningarna i höstas, så nu får jag tänka om lite. Hade tänkt köra fem deltävlingar för att få medaljen för genomförd cup men nu krävs det en till och det vete tusan om jag har lust med när det är så långt att åka.
Det finns ju en del andra kul lopp att köra ju. Efter lite fundering så tror jag att sommaren kommer att se ut så här, i grova drag:

Med reservation för ändringar

Det känns som ett upplägg med lagom balans mellan prestation och njutning. Vad som kommer att hända där jag smetat ur texten får ni veta längre fram. Det är inte färdigplanerat än. Men det är allt ett litet äventyr vi har på gång… 🙂

Det är väl högst troligt att det kommer att bli en del ändringar i planen igen men det hör väl till.Det är ju dessutom ganska mycket luft mellan tävlingarna så att nåt tillkommer lite spontant när tävlingsnerven slår till kan vi nog vara rätt så säkra på. Det går t.ex. en serie tempolopp på landsväg häromkring som jag är lite sugen på att testa.

Jag tillbringade f.ö. en hel massa somrar i min barndom på Gotland så jag har gott om härliga minnen därifrån. Bl.a. den här peppiga något åldersstigna, egentligen-rätt-töntiga-men-ändå-ett-nostalgiskt-bardomsminne-från-radio-Gotland, sommarhiten som jag lånat rubriken från:

Hur ser eran sommar ut?

2 reaktioner till “Summarn kummar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *