Svenska Hälsocampen flyttar till Östersund

Jajjamen. Nu har Frida och Stina som driver Fristilen där jag jobbar som spinninginstruktör gått in som delägare i Svenska Hälsocampen. Det betyder att Östersund kommer att stå som värd för den vecka som deltagarna Hälsocampen är på ”träningsläger”. Det betyder också (hoppas jag) att vi instruktörer på Fristilen kommer att få köra pass med deltagarna. Det kommer att bli spännande och jäkligt kul!

Läs mer om allt det skojiga i ÖP och i LT.

Jag har kommit i gång med träningen igen nu efter nästan två veckors uppehåll.
Försökte mig på Vo2Max-intervaller i SkiErgen i går, men det var lite
för tidigt, blodsmak i första och spyfärdig efter andra, så det blev ett
avbrutet pass. Spinningen går skapligt men det är lite tungt och pulsen
skenar fort. Men men, det ska väl vara så efter ett längre upphåll.

Sveriges bästa gym

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.