Tänk så olika det kan vara

Den här tjänsten, bestnine, har ni testat den? Där får man sina nio mest gillade bilder på Instgram i en mosaik. Lite kul. Det som slår mig när jag tittar på den är vilken bredd det ändå är på bilderna. Man kan ju ibland fundera på vilken typ av bilder som får mest uppskattning, nu beror ju det också på vad man har för publik, och hur man ska underhålla sina befintliga följare och även få flera.

Mina nio bilder säger i princip att det inte spelar någon roll. Det finns ingen röd tråd mer än att det är mina bilder och dom visar vad jag pysslar med när jag ute och sportar/frilufsar. Så det är väl det som är tråden kanske, inte så röd men iaf lite ljusrosa, att det speglar mitt liv. Tänka sig att över 600 pers är intresserade av det. Kul!

Instagram best nine 2016

Från vänster till höger, uppifrån och ner:

 1. En fatbiketur i november.
  Fluffsnö, kaffe och pepparkakor. Martin Mattson tog bilden.
 2. Vemdalen Fjällmaraton i början av september.
  Jag, Helena, Helenas pappa och Cissi sprang.
  Ett familjeäventyr.
 3. Årets första skidtur i början på november.
  Magiskt vacker.
 4. Cykla till jobbet.
  Väldigt mycket vardag men ofta omtyckta.
 5. Global Fatbike day. 15 skojare på fatbike i skogarna kring östersund.
  Skönt gäng!
 6. Första turen med fatbiken.
  Lite som julafton. 🙂
 7. Kvällsrunda i mitten på oktober.
  Mittiveckanskoj med glada  vänner.
 8. Årets andra skidtur.
  Då var det forfarande vinter på riktigt…
 9. Träning med lokala cykelaffären.
  Solnedgången den kvällen var…ja ni ser ju.

Vill ni se mer så kan ni följa mig på Instagram. Sök efter ”cykelsmurf”.

5

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.